torstai 15. marraskuuta 2012

Muista stipendi! Kerro meille, mitä kieliä opetat!

Hei kieltenopettajat!

Yhdistyksen hallitus kokoontui tiistaina syksyn viimeiseen tavalliseen kokoukseen. Yleensä kokouksia pidetään lukuvuoden aikana suunnilleen kerran kuussa, ja tarvittaessa pidämme lisäksi yhteyttä sähköpostitse. Vuoden viimeinen, joulukuussa pidettävä kokous on uuden hallituksen järjestäytymiskokous, jossa hyvästellään eroavat jäsenet ja toivotetaan tervetulleeksi uudet vahvistukset. Tämän toimintakauden vaihtuessa saamme kolme uutta jäsentä. Vuoden 2013 hallitus esitellään täällä ensi kuussa. Jos toiminta yhdistyksen hallituksessa kiinnostaa, vapautuvia paikkoja kannattaa kysellä meiltä viimeistään syksyllä.

Teemalukuvuoden teatteriviikko on lopuillaan. Fantomens Lillasyster on kiertänyt tällä viikolla satakuntalaisia kouluja, ja bloginsa perusteella näyttelijät ovat olleet kovin tyytyväisiä! Teidän opettajien kommentit ovat lämmittäneet heidän sydämiään, ja lisäksi kaunis Rauma on ollut heille ihan uusi tuttavuus. Svenska i Satakunda toimii näköjään myös matkailunedistäjänä!

Satakunnan kieltenopettajat ry jakaa vuosittain kolme sadan euron stipendiä kielissä menestyneille uusille ylioppilaille, kaksi keväällä ja yhden syksyllä. Jos haluat palkita ja kannustaa kielissä menestynyttä opiskelijaasi, lähetä puheenjohtajalle (johanna.palmgren (a) sataedu.fi) vapaamuotoinen hakemus, jossa mainitset paitsi kirjoitetut kielet ja niistä saadut arvosanat, myös muut mahdolliset perustelut sille, miksi juuri sinun opiskelijasi olisi stipendin ansainnut. Ilmoitan tarkan päätöksentekopäivän tuonnempana, mutta toimia kannattaa toki mahdollisimman pian tulosten saapumisen jälkeen.

Haluamme kannustaa myös teitä, hyvät opettajat! Ilmianna innostava, inspiroiva ja/tai ihana kollegasi meille. Ilmiannot perusteluineen voit lähettää yllä mainittuun osoitteeseen 6.12.2012 mennessä. Palkinnon saaja valitaan hallituksenvaihtokokouksessa.

Sähköpostilistamme alkaa vihdoin olla suunnilleen ajan tasalla. Toivomme, että käyttämäsi sähköpostiosoitteen vaihtuessa ilmoitat siitä paitsi SUKOLiin, myös suoraan meille, sillä emme saa tietoa muutoksista automaattisesti. Lisäksi haluaisimme päivittää tietojamme opettamienne kielten suhteen, jotta esimerkiksi vain englannin opettajille suunnatut viestit eivät turhaan rasittaisi muiden kielten opettajien postilaatikoita.

Lähetä puheenjohtajalle käyttämästäsi sähköpostiosoitteesta 6.12.2012 mennessä viesti, jossa kerrot, mitä kieliä ja millä kouluasteella tällä hetkellä opetat. Kaikkien vastanneiden - myös jo tunnettujen - kesken arvotaan mm. Morjens-pelejä ja SUKOL-tuotteita!

Pikaisiin kuulemiin!

Johanna Palmgren

puheenjohtaja
Satakunnan kieltenopettajat ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti